Ontmoet onze vrijwilligers

Wat zijn wij fier op deze ploeg!

 

Vandaag bestaat ons vrijwilligersteam uit ong. 20 enthousiastelingen uit de Rupelstreek en omliggende gemeenten. Elk van hen draagt zijn/haar steentje bij en doet dit met veel plezier.  

Wij zijn trots dat zij deel uit maken van ons team. De vrijwilligers zijn van cruciaal belang in onze werking en wij zijn hen daar enorm dankbaar voor. 

 

Samen verleggen we grenzen…. BEDANKT om deel uit te maken van ons team!  

Zin om ook te vrijwilligen?

Hou je van de Rupelstreek en het Hombeeks Plateau en wil je onze streek mee promoten bij onze bezoekers? Geef je graag info over de toeristische trekpleisters of de evenementen in onze regio? Help je bezoekers graag op weg met een van onze vele fiets- of wandelkaarten? Dan zoeken we jou en jij ons!

In de Rupelstreek onthalen we toeristen in het toeristisch infokantoor Rupelstreek, gelegen in de Hoogstraat te Boom. We organiseren het toeristisch onthaal in de week met beroepskrachten en in het weekend en op feestdagen met vrijwilligers. De vrijwilligers krijgen uiteraard de nodige ondersteuning, opleiding en een vrijwilligersvergoeding.

In het infokantoor staan jullie bezoekers te woord en laten jullie hen kennis maken met de toeristische troeven van de Rupelstreek. Ook kunnen jullie helpen tijdens toeristische beurzen, events of het uitwerken van projecten. 

Heb jij zin om te helpen of hoor je graag eens hoe ’t in zijn werk gaat? Twijfel dan niet en contacteer on