Streekgerechten

Sta je zelf graag achter de kookpotten? Deze recepten en streekproducten zijn ideaal om zelf uit te testen.  Zij zorgen voor de “finishing touch” aan je gerecht.  Smakelijk!

Streekmand Rupelstreek

Receptenboekje

Parkcoplus

Schapenboer Freddy Michiels

Soeprème

Boomse Pan

Tip:

Zelf je mand samenstellen met streekproducten uit de Rupelstreek? Het kan!
Toerisme Rupelstreek biedt een ruime keuze aan streekproducten en streekmanden in verschillende prijsklassen.

Tip:

Heb je graag een volledig uitgewerkt recept? Dan hebben wij voor jouw het receptenboekje “Rupel en Zuidrand op je bord” klaarliggen. Toerisme Rupelstreek en Streekvereniging Zuidrand trakteren jou op een receptenboekje boordenvol lekkere recepten mét streekproducten die beide regio’s rijk zijn! In de Rupelstreek gingen lokale chefs aan de slag met smaakvolle streekbieren en ambachtelijke producten zoals kaas, ijs en honing om de heerlijkste receptjes te ontwikkelen. Komt het water je al in de mond? Haal dan je gratis exemplaar af in het infokantoor Rupelstreek

Kom langs in het infokantoor en neem het receptenboekje mee naar huis.

Laat je verrassen door onze heerlijke streekproducten.
Zin in een biertje, een jenevertje of eerder iets zoets, twijfel niet en zet je neer op één van de vele terrasjes die de Rupelstreek rijk is! Heb je na al dat lekkers zin gekregen om wat langer in de Rupelstreek te blijven? Dan verwelkomen onze logiesuitbaters je graag met een warm onthaal!