Zoetigheden uit de Rupelstreek

Ook zoet bekken komen aan hun trekken in de Rupelstreek. Heerlijke zandkoekjes, ambachtelijke pralines, honing uit eigen tuin of een verkoelende frisdrank, al dit lekkers wordt aangeboden door onze lokale handelaars. Proef en geniet!

N’SANE

Streekmand Rupelstreek

Imkerij Petit

Rupelsteentjes

Rupelgebak

Schelle honing

Scoop Ice and Sweets

Tip:
Zelf je mand samenstellen met streekproducten uit de Rupelstreek? Het kan!
Toerisme Rupelstreek biedt een ruime keuze aan streekproducten en streekmanden in verschillende prijsklassen.

Tip:

Heb je graag een volledig uitgewerkt recept? Dan hebben wij voor jouw het receptenboekje “Rupel en Zuidrand op je bord” klaarliggen. Toerisme Rupelstreek en Streekvereniging Zuidrand trakteren jou op een receptenboekje boordenvol lekkere recepten mét streekproducten die beide regio’s rijk zijn! In de Rupelstreek gingen lokale chefs aan de slag met smaakvolle streekbieren en ambachtelijke producten zoals kaas, ijs en honing om de heerlijkste receptjes te ontwikkelen. Komt het water je al in de mond? Haal dan je gratis exemplaar af in het infokantoor Rupelstreek.

 

Kom langs in het infokantoor en ontdek al dit lekkers van dichtbij. Omwille van de versheid van de producten kopen wij deze dagvers aan en zijn ze niet altijd beschikbaar.

Laat je verrassen door onze heerlijke streekproducten.
Zin in een biertje, een jenevertje of eerder iets zoets, twijfel niet en zet je neer op één van de vele terrasjes die de Rupelstreek rijk is! Heb je na al dat lekkers zin gekregen om wat langer in de Rupelstreek te blijven? Dan verwelkomen onze logiesuitbaters je graag met een warm onthaal!